©2013 | HT87 - Hauge Thorning

HT87 COVID-19 regler for Hjemmehold ved Hjemmekampe

Opdatering 1/11 2020

1. Mød kun op i hallen, hvis du føler dig frisk og rask. Du må ikke have influenza-/Covid-19 symptomer som feber, hoste, ondt i hals og hoved eller manglende lugte- og smagssans.

2. Mød heller ikke op, hvis du har været i kontakt med en Covid-19 smittet.

3. Benyt hallens hovedindgang, når man ankommer, og den anden dør ud, når man tager afsted. Dørene er mærket op.

4. Både spillere og tilskuere skal bære mundbind på vej ind/ud af hallen, samt bruge håndsprit ved indgangen til hallen. Spillerne skal bruge håndsprit igen før kampstart.

5. Vi har kun plads til max. 40 tilskuere i Thorning Hallen, så der må max. komme 3 tilskuere per spiller og alle skal sidde ned under kampen. Tilskuerne bedes venligst først komme ind i hallen 10 min. før kampstart, så tidligere tilskuere kan nå ud først. Tilskuerne bedes venligst forlade hallen lige efter kampen, så der kan blive plads til næste kamps tilskuere.

6. Tidtagerne skal efter hver kamp sørge for rengøring af tidtagerbord, udskiftningsbænke og målstolper.

7. Nye spillere må ikke træde ind på banen eller bænken før kampstart, før det forrige hold har forladt banen, og der er foretaget rengøring af Hallen. Vi har desværre kun plads til opvarmning inde i hallen i ca. 10 min. før kampstart, ellers skal det foregå udenfor, så tag tøj og sko med derefter.

8. Begge hold skal blive på banen under pausen.

9. Hilsen til dommere, dommerbord, modstanderhold og tilskuere foretages gerne med et smil eller nik, mens håndtryk, highfive og kram bør undgås.
Det samme gælder ved kampafslutning, hvor Hilsepligten mellem holdene er suspenderet pga. Covid-19.

10. Spillerne bør forlade banen umiddelbart efter kampen, og forlad venligst hallen så snart det er muligt, for at minimere antallet af personer i Hallen.

11. Hallens omklædningsrum må bruges af alle hold, hvis man først selv sørger for rengøring af kontaktflader. Brug af Badefaciliteter er dog prioriteret til U17 samt Dame- /Herre senior spillere (både ude- og hjemmehold).

12. Hallens Cafeteria er ikke åben på kampdage pga. Corona, men der er opstillet drikkevarer automater i Hallen.

Nyheder

Krav om Mundbind eller Visir

Der er fra og med torsdag, den 29. oktober 2020 krav om brug af mundbind eller visir i lokaler, hvor der udøves kultur-, sports- og fritidsaktiviteter. Dette gælder for alle over 12 år 😷🤾‍♂️
Mundbindet eller visir må tages af, når træningen begynder, og igen når man skal bade.
Man må ligeledes tage mundbind og visir af, hvis man sidder ned som tilskuer og overvære en kamp. Mundbindet skal på igen, når man rejser sig 😷

HT87 COVID-19 regler for Hjemmehold ved Hjemmekampe

1. Mød kun op i hallen, hvis du føler dig frisk og rask. Du må ikke have influenza-/Covid-19 symptomer som feber, hoste, ondt i hals og hoved eller manglende lugte- og smagssans.

2. Mød heller ikke op, hvis du ..

Læs mere …

Events

Tour de Thorning 2020 - Udsat til foråret

Grundet COVID-19 ser vi os nødsaget til at udsætte dette år Tour de Thorning 2020.
Planen er at afvikle løbet i foråret 2021. Den præcise dato vil komme i starten af det nye år.
Vi håber, at rigtig mange vil bakke op og cykle penge ind til HT87 . 

Følg med her på hjemmesiden og på facebook

Mange cykelhilsner
Tour-udvalget 

Aflysning - Håndboldskole 2020

Det er med stor beklagelse at HT87 og DHF må aflyse dette års håndboldskole.

Fra DHF:
Den nuværende situation med coronavirus har tvunget os til at træffe en rigtig ærgerlig men nødvendig beslutning om at aflyse en del af årets DHF Håndboldskoler.

Læs mere …